Jocs i concerts a La Riera d'Arenys de Munt els mesos de Juliol i d'Agost

Activitats i concerts a Arenys de Munt
arenys de munt
estiu
riera
activitats
concerts

Els caps de setmana de juliol i agost tornen les activitats d’estiu per gaudir Arenys de Munt, aprofitant la finalització de les obres d’urbanització de la Riera.

El trenet d’Arenys de Munt farà el seu recorregut tots els matins de dissabte i diumenge (de 10 del matí a 3 de la tarda), mentre que els concerts d’estiu s’amplien a dissabtes nit a la zona de rambla Sant Martí. També es preveu dinamitzar la Riera les tardes dels caps de setmana durant els mesos d'estiu amb activitats adreçades tant a petits com grans, com ara amb pica-pica i concerts a l'aire lliure.

 

 

El trenet d'Arenys de Munt

Estiu a la Riera - 1 El trenet d’Arenys de Munt va començar a circular per la població el cap de setmana del 7 i 8 de juliol i continuarà tots els diumenges fins a finals d’agost, en horari de 10 del matí a 3 de la tarda. El trenet turístic recorrerà els principals punts d'interès del municipi amb l'objectiu d'atraure compradors i visitants. Els tiquets, que són gratuïts, només es podran adquirir als comerços d'Arenys de Munt, i s'aconseguiran en el moment de fer compres de productes o serveis locals.

 

Concerts a la fresca

Estiu a la Riera - 2 Les activitats també es van iniciar el cap de setmana del 7 i 8 de juliol amb la col·laboració d’alguns bars i restaurants de la Riera; es va fer un primer concert el dissabte 7 de juliol a la zona de rambla Sant Martí, davant l’edifici de l’antic Mercat Municipal (de 2/4 de 9 del vespre a la 1 de la matinada), i els diumenges 8 i 15 de juliol (amb concerts al vespre) a la zona que comprèn des del rial Bellsolell fins al passatge Cotxeria (davant l’Ajuntament), en horari de 4 de la tarda a 12 de la nit.

 

Activitats per a totes les edats

També està previst ampliar l’oferta d’activitats per dinamitzar la Riera i el seu entorn comercial a les tardes de dissabte i diumenge durant el mes d’agost, amb jocs infantils i activitats lúdiques i festives.