Producte d'Arenys ja permet la inscripció del Sector Secundari i Terciari

Producte d'Arenys
producte
d'arenys
formularis
inscripcions
secundari
terciari

El projecte per incentivar i promocionar els productes i els productors locals i les activitats de proximitat Producte d'Arenys ja ha estat habilitat per permetre també la inscripció de productors i empreses del Sector Secundari i Terciari.

Producte d'Arenys porta ja mesos en marxa i durant aquest temps ha rebut la incorporació de diferents productors locals tant d'Arenys de Mar com d'Arenys de Munt. El seu símbol ha estat visible al costat dels productes de proximitat en diferents esdeveniments que s'han anat oferint, tals com el Show Cooking "Cuina d'Estiu" d'Arenys de Mar o la Fira de la Maduixa d'Arenys de Munt.

Finalment, després de molta feina i confiança en el projecte, s'ha tancat un dels punts que encara estava obert, que era l'habilitació del propi projecte i del seu lloc web per a que també es poguessin incorporar productors, comerciants i subministradors de serveis dels sectors econòmics secundari i terciari.

Producte d'Arenys és una estratègia que pretén conjugar complicitats i col·laboracions entre els diferents productors locals, el sector serveis i el comerç, amb el suport dels ajuntaments per a divulgar i promoure els beneficis i avantatges del consum dels productes dels dos Arenys, així com potenciar projectes d'economia social i cooperativa de diferents sectors econòmics locals.

 

Els productors locals que vulguin gaudir del segell Producte d'Arenys ho poden fer a través d'aquest enllaç:

Suma't a Producte d'Arenys