Suma't al projecte Producte d'Arenys

Producte d'Arenys és una estratègia que pretén conjugar complicitats i col·laboracions entre els diferents productors locals, el sector serveis i el comerç, amb el suport dels ajuntaments per a divulgar i promoure els beneficis i avantatges del consum dels productes dels dos Arenys, així com potenciar projectes d'economia social i cooperativa de diferents sectors econòmics locals.

 

Una estratègia que aspira a dinamitzar el sector primari, comerç i serveis locals:
L’estratègia Producte d’Arenys aspira a aglutinar l’oferta de productes i serveis de qualitat de l’àmbit territorial dels dos Arenys, posant en valor allò que diferencia el producte local respecte els productes estandaritzats que es poden trobar a les grans superfícies comercials. L’horta, elaborats, gastronomia, artesania, oferta turística i patrimoni històric i cultural dels dos Arenys es podran beneficiar d’una major visibilitat amb el suport d’una estratègia que respon a una aliança públic-privada dels dos municipis.

 

Com formar part de Producte d'Arenys?
Els productors locals que vulguin gaudir del segell Producte d'Arenys ho poden fer emplenant el següent formulari, que validarà la Comissió de seguiment Producte d'Arenys. Cal assolir un mínim de 50 punts sobre 100 per a que la sol·licitud pugui ser acceptada. La puntuació està repartida en els diferents ítems del formulari. La Comissió de seguiment Producte d'Arenys podrà demanar informació ampliada en cas que sigui necessari.

 

Si ets una empresa del sector primari, omple el formulari: Suma't al projecte Producte d'Arenys. Sector primari

Si ets una empresa del sector secundari, omple el formulari: Suma't al projecte Producte d'Arenys. Sector secundari

Si ets una empresa del sector terciari, omple el formulari: Suma't al projecte Producte d'Arenys. Sector terciari

Si teniu dubtes podeu adreçar-vos a nosaltres en podeu enviar un correu a info@darenys.cat, us atendrem el més aviat possible.

 

Esperem que Producte d'Arenys mica en mica es consolidi amb la col·laboració i participació de tots!!

Gràcies!!