XIX Fira de la Cirera d'en Roca a Arenys de Munt

24/06/2018 - 17:00
arenys de munt
cirera
roca
plaça
esglèsia
catalunya
pinyols

El diumenge 24 de juny, a partir de les 5 de la tarda, a la Riera, la plaça de l’Església i la plaça Catalunya tindrà lloc la XIX Fira de la Cirera d'en Roca. A la mateixa hora, prop de 250 puntaires celebraran a la plaça de l’Església la XXV Trobada de Puntaires, organitzada per l’Associació de Puntaires d’Arenys de Munt. A la Riera els productors vendran les cireres d’en Roca i també tindrà lloc una fira artesana i tallers infantils, i es comptarà amb la participació de l’Associació de Botiguers d’Arenys de Munt (ABIC).

A 3/4 de 6 de la tarda, se celebrarà una cercavila amb els Geganters d’Arenys de Munt i el grup de percussió Soroll.som, i a les 6 de la tarda s’inaugurarà oficialment la Fira. A dos quarts de 7 de la tarda, a la plaça de Catalunya, tindrà lloc el desè Concurs d’Escopir Pinyols.

A l’escenari de la Riera, a 1/4 de 7 hi haurà una mostra de dansa a càrrec de les escoles de dansa Aïna Dance Studio i La Riera Escola de Dansa, i a 2/4 de 8 el grup Men in Swing presentarà el concert Swing & Swing & Swing.

Els restaurants, forns i pastisseries d’Arenys de Munt també se sumen a aquest esdeveniment, oferint les seves creacions als seus establiments des del 16 de juny fins al 15 de juliol. Concretament, en aquesta edició hi participen quatre restaurants: Restaurant Collsacreu, L’Era Restaurant, Restaurant de Lourdes i Restaurant Martori; i dues pastisseries: La Lyonesa i L’Obrador.