Notícies

Escape room i activitats festives per dinamitzar el comerç

Aquest dissabte, 16 de juliol, l’Ajuntament i l’ABIC han organitzat unes activitats per contribuir a la dinamització del comerç local.

A les 18 h, comença el primer escape room de carrer, en el qual els participants hauran de fer uns jocs que els portaran pels establiments comercials, i hauran d’aconseguir el repte d’alliberar l’Antallet, el follet d’Arenys de Munt. Els guanyadors obtindran premis, gentilesa dels comerços del municipi. És una activitat gratuïta i les inscripcions es poden fer trucant al 673841116.

Birra i tapes 2019

Birra&Tapes 2019, el proper divendres 28 de Juny

El proper divendres 28 de Juny, a les 20h tindrà lloc al Mercat Municipal d'Arenys de Mar l'esdeveniment Birra&Tapes 2019.

Es tracta d'un esdeveniment que se celebra cada any i en el que serà possible degustar cerveses de diferents tipus i procedències, incloses cerveses locals, al mateix temps que es gaudeix d'un bon repertori de tapes.

L'entrada és lliure. Les tapes hi són a partir de 2€ i les begudes a partir d'1€.

La diversió i el bon ambient estàn assegurats!

Festa Cubana Arenys de Mar

Festa Cubana al Mercat

El proper divendres 24 de maig tindrà lloc al Mercat Municipal d'Arenys de Mar la Festa Cubana.

 

Es tracta d'un esdeveniment gastronòmic que ja s'ha repetit en diferents ocasions i que sempre ha estat un èxit en quant a assistència. Diferents parades oferiran menjar i begudes variades, fent servir també productes locals i de proximitat, i serà possible gaudir de música i festa.

 

Fira de la Maduixa 2019

Aquest diumenge té lloc a Arenys de Munt la Fira de la Maduixa 2019.

Hi haurà parades on poder tastar i comprar maduixes, maduixots i altres productes, fira de productes artesans, tallers infantils, puntaires, l’Enotast 2019... i moltes activitats més!

Us hi esperem!