Notícies

Birra i tapes 2019

Birra&Tapes 2019, el proper divendres 28 de Juny

El proper divendres 28 de Juny, a les 20h tindrà lloc al Mercat Municipal d'Arenys de Mar l'esdeveniment Birra&Tapes 2019.

Es tracta d'un esdeveniment que se celebra cada any i en el que serà possible degustar cerveses de diferents tipus i procedències, incloses cerveses locals, al mateix temps que es gaudeix d'un bon repertori de tapes.

L'entrada és lliure. Les tapes hi són a partir de 2€ i les begudes a partir d'1€.

La diversió i el bon ambient estàn assegurats!

Festa Cubana Arenys de Mar

Festa Cubana al Mercat

El proper divendres 24 de maig tindrà lloc al Mercat Municipal d'Arenys de Mar la Festa Cubana.

 

Es tracta d'un esdeveniment gastronòmic que ja s'ha repetit en diferents ocasions i que sempre ha estat un èxit en quant a assistència. Diferents parades oferiran menjar i begudes variades, fent servir també productes locals i de proximitat, i serà possible gaudir de música i festa.

 

Fira de la Maduixa 2019

Aquest diumenge té lloc a Arenys de Munt la Fira de la Maduixa 2019.

Hi haurà parades on poder tastar i comprar maduixes, maduixots i altres productes, fira de productes artesans, tallers infantils, puntaires, l’Enotast 2019... i moltes activitats més!

Us hi esperem!

Tast de Vins amb Història

El passat divendres 23 de noviembre va tenir lloc a la sala d'actes de la Biblioteca el "Tast de Vins amb Història".

Hi van assistir una seixantena de persones. L'acte va ser molt emotiu, l'Hug Palou ens va apropar a la historia de les nostres vinyes.

El públic va poder assaborir els vins presentats i documentats per en Joan Múnich, acompanyats de la veu d'en Marc Egea amb la lectura d'uns bellíssims poemes.

Show cooking "Cuina d'estiu" Producte d'Arenys

El passat divendres 20 de juliol vam celebrar el Show Cooking “Cuina d’estiu by Btkora i Producte d’Arenys” i amb la col·laboració de la Biblioteca Pare Fidel Fita d’Arenys de Mar i la demostració que va anar a càrrec del Restaurant Btakora del Port d’Arenys de Mar.

Hi van assistir una seixantena de persones que van gaudir de les exquisideses cuinades i comentades per els xefs del Btakora.

Gràcies a tots  els assistents i als col·laboradors.

Activitats i concerts a Arenys de Munt

Jocs i concerts a La Riera d'Arenys de Munt els mesos de Juliol i d'Agost

Els caps de setmana de juliol i agost tornen les activitats d’estiu per gaudir Arenys de Munt, aprofitant la finalització de les obres d’urbanització de la Riera.

El trenet d’Arenys de Munt farà el seu recorregut tots els matins de dissabte i diumenge (de 10 del matí a 3 de la tarda), mentre que els concerts d’estiu s’amplien a dissabtes nit a la zona de rambla Sant Martí. També es preveu dinamitzar la Riera les tardes dels caps de setmana durant els mesos d'estiu amb activitats adreçades tant a petits com grans, com ara amb pica-pica i concerts a l'aire lliure.